Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Secret Mission - EDT TESZTER

Márka: Baldessarini
A Secret Mission a  Baldessarini márkától egy ciprusos-fás, fűszeres férfi illat. Először 2012-ben mutatták be a nagyközönségnek, így felváltotta a 2011-es  Baldessarini Private Affairs illatot.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Secret Mission a  Baldessarini márkától egy ciprusos-fás, fűszeres férfi illat. Először 2012-ben mutatták be a nagyközönségnek, így felváltotta a 2011-es  Baldessarini Private Affairs illatot. Hagyja magát elvarázsolni gyengéd tónusaival és hangsúlyozza ki megjelenését ezzel az érzéki illattal!

Összetétel

fej

bazsalikom, ciprus, bergamott

szív

kardamom, levendula, szegfű

Alapillat

cédrusfa, agár fa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc