Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Seduction In Black - EDT

Csábítás In Black kifinomult, de még mindig nagyon természetes illat tervezett modern és elegáns férfi. Egy ember, aki biztos magában, és szeretik a játékot játszik többnyire egyedül, de gyakran… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Csábítás In Black kifinomult, de még mindig nagyon természetes illat tervezett modern és elegáns férfi. Egy ember, aki biztos magában, és szeretik a játékot játszik többnyire egyedül, de gyakran hagyja, hogy a sors és a spontaneitás.

A vonal a palack készült sötét színezett üveg, ötvözve átlátható és sima falak, a kristályos bázis. Minimalista fekete sapka gravírozott logó Antonio Banderas, a csúcs, kiegészíti az egész design, amelyből sugárzik a férfiasság és a modernitást.

A doboz követi a tiszta vonalak és a palack egyaránt modern és elegáns. Férfias fekete háttér alakul ki, ízléses ezüst logo csábítás In Black.

Összetétel

fej

bergamot, fekete ribizli

szív

koriander, szerecsendió, kardamom

Alapillat

cédrus, tonkabab, ámbra, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc