Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Seductive - EDT

Márka: Guess
A Seductive egy varázslatos virágos-fás illat nőknek a Guess márkától. A gyümölcsös-virágos és az érzéki vanília mámorító illatkompozíciója Veronique Nyberg vezetése alatt jött létre. A parfüm… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A Seductive egy varázslatos virágos-fás illat nőknek a Guess márkától. A gyümölcsös-virágos és az érzéki vanília mámorító illatkompozíciója Veronique Nyberg vezetése alatt jött létre. A parfüm alapját vanília, tömjén és kasmírfa illatának szokatlan keveréke adja. Az írisz, a narancsvirág és a jázmin esszenciái tiszta frissességet kölcsönöznek az illatnak, a fekete ribizli és a körte pedig érzékiséggel vonja be azt. Illata édes és mámorító: egyszerűen ellenállhatatlan.

Az illat 2010-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamot, fekete ribiszke, körte

szív

jázmin, narancsvirág, íriszgyökér

Alapillat

tömjén, kasmír fa, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc