Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

See By Chloé Si Belle - EDP

Márka: Chloé
Virágos, finom és modern, ez a See By Chloé Si Belle női illat  a Chloé márkától 2015 óta. Ez a bájos illat tükrözi az érzékiséget, bájt és a női szépséget. A virágos kompozíció tele van csillogó és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Virágos, finom és modern, ez a See By Chloé Si Belle női illat  a Chloé márkától 2015 óta. Ez a bájos illat tükrözi az érzékiséget, bájt és a női szépséget.

A virágos kompozíció tele van csillogó és friss tónusokkal. A finom narancsvirágokat, gardeniát, nyírfát és a nerolit érezhet az illatban. Ezt az egyedülálló összetételt lágy pézsma tónusa zárja. A parfüm harmonikus összetétele elvarázsolja Önt kifinomultságával és a tónusok egyedi összjátékával. Engedje magát elcsábítani a Chloe See by Chloe Si Belle illat szelíd varázsával. Hagyja kitűnni természetes szépségét,báját.
A Chloe See by Chloe Si Belle finom illat  a nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válik.

Összetétel

fej

nyírfa, neroli

szív

narancsvirág, gardénia

Alapillat

pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia