Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Shimmering Heat - EDP

Márka: Beyoncé
Csillámló Heat a szaga Beyonvé, ami ihlette az első pillanatokban színpadi mikor fényszórók fényes és ő visel flitter ruha. Ez az illat állítólag idézik varázslatos hangulatot. Merüljön ciprus… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Csillámló Heat a szaga Beyonvé, ami ihlette az első pillanatokban színpadi mikor fényszórók fényes és ő visel flitter ruha. Ez az illat állítólag idézik varázslatos hangulatot. Merüljön ciprus-virágos jegyek.

Fragrance áll a rózsaszín bors, zöld jegyzetek és a frézia. Középpontjában az orchidea, jázmin, rózsa és a gyöngyvirág. A bázis tölgymoha, pacsuli, pézsma és vanília. A palack kék, mint a nyári ég.

Navona parfüm kiadott 2017-ben.

Összetétel

fej

pink bors, zöld jegyzetek, frézia

szív

orchidea, jázmin, rózsa. gyöngyvirág

Alapillat

tölgymoha, pacsuli, pézsma, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc