Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Signorina Eleganza - testápoló tej

Az Elegance ötvözi Ferragam Salvator teljes munkáját. Az ő tiszteletére indították a Signorina Eleganza parfümös vizet, ez egy luxus illat, amely a női varázst és a csábítást ünnepli. Friss… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Elegance ötvözi Ferragam Salvator teljes munkáját. Az ő tiszteletére indították a Signorina Eleganza parfümös vizet, ez egy luxus illat, amely a női varázst és a csábítást ünnepli. Friss grapefruit és körte  tónusai élénkek és ösztönzik az előjátékot. A mandula és az arany osmanthus alkotnak egy gyengéd, mégis intenzív szívillatot,  egy kis kényeztető luxust kölcsönöz az illatnak. A pacsuli és a bőr alapvető jegyzetei olyan száraz hatást eredményeznek, amely csábító és tartós illatot hagy a bőrön.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, körte

szív

mandula, osmanthus

Alapillat

pacsuli, bőr

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc