Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

So Lovely - EDP

Márka: Elode
Slo Lovely az  Elode márkától egy gyengéd és  romantikus illat a nők számára. Tele van  érzékiséggel,  eleganciával, szépséggel,mindennapi viseletre lett tervezve. Engedje magát elvarázsolni ezzel a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Slo Lovely az  Elode márkától egy gyengéd és  romantikus illat a nők számára. Tele van  érzékiséggel,  eleganciával, szépséggel,mindennapi viseletre lett tervezve. Engedje magát elvarázsolni ezzel a bájos, virágos-gyümölcsös női illattal.

Összetétel

fej

citrusfélék, körte

szív

magnólia 

Alapillat

alma, lonc

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc