Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Someday - EDP

Márka: Justin Bieber
2011-ben a világ Justin Bieber Someday my illat - ez a fiatal lányok év 12-20. Pontosan ez a korcsoport rajongó énekes Justin Bieber. Ez egy virágos-gyümölcsös illat nem is lehet egy rajongó Justin… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2011-ben a világ Justin Bieber Someday my illat - ez a fiatal lányok év 12-20. Pontosan ez a korcsoport rajongó énekes Justin Bieber. Ez egy virágos-gyümölcsös illat nem is lehet egy rajongó Justin Bieber, imádtam!

Összetétel

fej

mandarin, körte, ribizli

szív

jázmin virágos jegyzetek

Alapillat

vanília, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc