Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Strictly - EDT

Márka: Jil Sander
A Strictly illat a Jil Sander márkától egy keleti-fűszeres  illat azoknak a férfiaknak, akik szeretik a kalandokat.  Először a babérlevél és a fehér bors illatjegyei érezthetők a bevezető illatban,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Strictly illat a Jil Sander márkától egy keleti-fűszeres  illat azoknak a férfiaknak, akik szeretik a kalandokat.  Először a babérlevél és a fehér bors illatjegyei érezthetők a bevezető illatban, ezt követően a kardán és a szerecsendió bódító illata jelenik meg, és a végét a vetiver, cédrus fa és a tonkabab illatjegyei koronázza meg.

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej

fehér bors, babérlevél

szív

kardamom, szerecsendió

Alapillat

vetiver, cédrusfa, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc