Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Strictly Private - tusfürdő

Márka: Baldessarini
Baldessarini Strictly Private egy luxus férfi illat. Mint minden Baldessarini illatanyagok és a Strictly Private igazi illat, amely megkülönbözteti férfiak a fiúk. Baldessarini férfi ismeri a valódi… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Baldessarini Strictly Private egy luxus férfi illat. Mint minden Baldessarini illatanyagok és a Strictly Private igazi illat, amely megkülönbözteti férfiak a fiúk. Baldessarini férfi ismeri a valódi kifejezése a szó luxus és mindig követeli a legjobb mindent -, hogy ez a ruha szabott vagy szakmailag kevert ital. Ez az egyedülálló illat ötvözi pontosságú összetevők elérése érdekében egy igazán luxus eredmény - illat merész és bátor.

Azt 2009-ben indult.

Összetétel

fej

bazsalikom, bergamott, boróka, rózsabors

szív

vetiver, gyanták, rózsa, pacsuli

Alapillat

vanília, ámbra, cédrusfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc