Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Team Five - EDT

Márka: Adidas
Márka adidas dinamikus limitált illat férfiaknak ihlette kis foci: Team Five. Hála férfias intenzitás teeters határán adag frissesség és az érzékiség addiktív borostyán csapat öt illat sok árnyalatok… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Márka adidas dinamikus limitált illat férfiaknak ihlette kis foci: Team Five. Hála férfias intenzitás teeters határán adag frissesség és az érzékiség addiktív borostyán csapat öt illat sok árnyalatok és férfias báját. Ifjúsági, bizalom és szórakoztató - minden szenvedélyét a játék van elrejtve ez az illat.

A fejillatát illat csapat öt citrusok felfedje lédús Granny Smith alma és szikrázó frissesség citrom, valamint bazsalikom, zöld szempontjait nyilvánított kényszerítő kapcsolatot. Szívalapítvány áll egy pár intenzív illatú levendula és a zsálya, amely mellé menta erősebb férfias illatát. Az alap azután összekeverjük meleg borostyán fenyő és létrehoz kecses és vonzó alapot kiegészített vanília tone kényszeresen vonzó aláírását.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

Granny Smith alma, citrom, bazsalikom

szív

levendula, zsálya, menta

Alapillat

borostyán, fenyő, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc