Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

The Beat - EDT

Márka: Burberry
Fiatal, energikus, modern, dinamikus, szellemes, merész, vidám, lelkes és tele életerővel - ezek a szavak írják le a hangulatot, a temperamentumot és az inspirációt, amelyet előidéz az illat. Ez az… Leírás és paraméterek

Leírás

Fiatal, energikus, modern, dinamikus, szellemes, merész, vidám, lelkes és tele életerővel - ezek a szavak írják le a hangulatot, a temperamentumot és az inspirációt, amelyet előidéz az illat. Ez az illat egy olyan lánynak szól, aki a pillanatnak él, ünnepli az életet, nyugodt, titokzatos, élvezi a fiatalságot és végig táncolja az éjszakát. Egy olyan nőnek, aki szeret nőnek lenni és eközben kicsit szemtelen  . Az illat szexi, nőies, feltűnő és energetizáló.

Az illat  2009-ben került a piacra.

 

Összetétel

fej

mandarin, rózsabors, kardamom, bergamott

szív

írisz, tea harang

Alapillat

cédrusfa, vetiver, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc