Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

The Essence - EDT

Márka: Porsche Design
The Essence egy keleti-fás férfi illat a Porsche Design márkától. A fejillat összetevői közé tartozik a boróka és az áfonya, a szívillatban kibontakozik a koriander, bors és a fenyő illatjegyei. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

The Essence egy keleti-fás férfi illat a Porsche Design márkától. A fejillat összetevői közé tartozik a boróka és az áfonya, a szívillatban kibontakozik a koriander, bors és a fenyő illatjegyei. A kompozíciót a tömjén és pacsuli kombinációja zárja.

Az illat  2008-ban került a piacra.

Összetétel

fej

boróka, áfonya

szív

koriander, bors, fenyő

Alapillat

tömjén, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc