Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

The Key - EDP

Márka: Justin Bieber
A harmadik illat a népszerű énekes Justin Bieber nevezik a kulcs! Ellentétben az előző két illatok ez állítólag érettebb. Ez szexi, vibráló illat célja az összes szerelmeseinek a zenét, de nem csak… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A harmadik illat a népszerű énekes Justin Bieber nevezik a kulcs! Ellentétben az előző két illatok ez állítólag érettebb. Ez szexi, vibráló illat célja az összes szerelmeseinek a zenét, de nem csak nekik! Illat van rejtve egy fehér flakon egy arany zár.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

zamatos

szív

virágos jegyzetek

Alapillat

fás, pézsma, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc