Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

The One Gold Limited Edition - EDP

Márka: Dolce & Gabbana
A One Gold Limited Edition a orientális-virágos illat a nők számára. A fej illatot mandarin, bergamott, őszibarack és licsi alkotja. A szívben liliomot, jázmint, gyöngyvirágot és szilvát érezhet. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A One Gold Limited Edition a orientális-virágos illat a nők számára. A fej illatot mandarin, bergamott, őszibarack és licsi alkotja. A szívben liliomot, jázmint, gyöngyvirágot és szilvát érezhet. A kompozíciót pézsma, ámbra, vanília, vetiver és moha zárja.

2014-ben került piacra.

Összetétel

fej
mandarin, bergamott, licsi, őszibarack
szív
liliom, jázmin, gyöngyvirág, szilva
Alapillat
pézsma, ámbra, vanília, vetiver , moha

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc