Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

The One Royal Night - EDP

Márka: Dolce & Gabbana
Titokzatos és férfias, tudtuk meg egy új illat a One Royal Night a márka Dolce & Gabbana. Ez orientális fás illat férfiaknak inspirálja a bevezetőben illatát kardamom és a bazsalikom. Középpontjában… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Titokzatos és férfias, tudtuk meg egy új illat a One Royal Night a márka Dolce & Gabbana. Ez orientális fás illat férfiaknak inspirálja a bevezetőben illatát kardamom és a bazsalikom. Középpontjában találni szerecsendió és körte fa. A bázis vágott labdanum, borostyán, cédrus és szantálfa.

Összetétel

fej

kardamom, bazsalikom

szív

szerecsendió, körte fa

Alapillat

borostyán, cédrus, szantálfa, labdanum

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc