Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

The One - testápoló 

Márka: Dolce & Gabbana
A The One  keleti-virágos kompozíció, olyan egyedi és egyedülálló, mint az a nő, akinek szánták. A friss, gyümölcsös akkordként kialakított, bájos fejillata ötvözi a friss őszibarackok lédús… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A The One keleti-virágos kompozíció, olyan egyedi és egyedülálló, mint az a nő, akinek szánták. A friss, gyümölcsös akkordként kialakított, bájos fejillata ötvözi a friss őszibarackok lédús gyümölcsléjét, a kínai licsi és a harmatos mandarin finomságát, a vanília finom édességével, amely a napfény érintését idézi elő. Ezután sor kerül a bódító, illatos gazdag  liliom virágcsokorra, az éppen virágzó jázmin rügyekre és a gyöngyvirág gyengédségére. És végül sor kerül a látszólagos ellentétek harmonikus összekapcsolására - földi vetiver, borostyán száraz tónusa, moha és pézsma intenzitására.

 

Összetétel

fej

bergamott, mandarin,  licsi, barack

szív

 egzotikus gyümölcs mix, szilva, gyöngyvirág, jázmin, liliom kócsag

Alapillat

vetiver, ámbra, pézsma, moha akkord

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc