Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Alien Eau Extraordinaire - EDT (újratölthető)

Márka: Thierry Mugler
Alien Eau Extraordinaire pozitív illat lágy virágos tónusok jellemző frissesség generál optimizmus. Szaga Neroli jelentenek ellenállhatatlan kombinációja tea és bergamot. Szív képező friss egzotikus… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Alien Eau Extraordinaire pozitív illat lágy virágos tónusok jellemző frissesség generál optimizmus.
Szaga Neroli jelentenek ellenállhatatlan kombinációja tea és bergamot. Szív képező friss egzotikus Tiare virág és végül melegítjük érzéki borostyán illat. Az új parfüm Thierry Mugler jött létre, hogy egyfajta békét és boldogságot minden nő.
Az üveg az új illat stílust követik Thierry Mugler gyűjtés, emlékeztető gem, díszített arany részleteket. Alien Eau Extraordinaire indult 2014-ben.

Összetétel

fej

bergamot tea, neroli

szív

napraforgó, Tiare virágok

Alapillat

borostyán, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc