Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Angel Muse - EDP (újratölthető)

Márka: Thierry Mugler
Az Angel Muse illatott 2016-ban hozták létre. Ez az időtlen, kifinomult illat mindazoknak a nőknek szól, akik szeretik a keleti - édes illatot. Ezzel az illattal soha nem marad hátul, merüljön bele… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az Angel Muse illatott 2016-ban hozták létre. Ez az időtlen, kifinomult illat mindazoknak a nőknek szól, akik szeretik a keleti - édes illatot. Ezzel az illattal soha nem marad hátul, merüljön bele ebbe a mámorító illatba.

Összetétel

fej

grapefruit, rózsaszín bors

szív

mogyoró, rózsa, tejszín

Alapillat

vetiver, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc