Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

To Be The King - EDT

Márka: Police
Eau De Toilette, hogy a király a márka rendőrség keleti fűszeres illat férfiaknak. Ebből jött létre együtt a női illat is a királynő. Férfi illatok szánt érett férfiak, akik tudják, hogy mit akarnak… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Eau De Toilette, hogy a király a márka rendőrség keleti fűszeres illat férfiaknak. Ebből jött létre együtt a női illat is a királynő. Férfi illatok szánt érett férfiak, akik tudják, hogy mit akarnak az élettől.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

kardamom, szerecsendió, babér, cédrus, citrom

szív

ámbra, levendula, kasmír fa, Artemisia

Alapillat

narancsvirág, tonkabab, gyanták, fás jegyek

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc