Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Oud Wood - EDP

Márka: Tom Ford
Az  Oud Wood parfüm a Tom Ford márkától egy keleti-fás illat, amelynek az alapját a ritka agárfa képzi.   Ez a luxus illat a szantálfa és a rózsaszín fa fás hangszíneit ötvözi magába, amelyeket… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az Oud Wood parfüm a Tom Ford márkától egy keleti-fás illat, amelynek az alapját a ritka agárfa képzi.  Ez a luxus illat a szantálfa és a rózsaszín fa fás hangszíneit ötvözi magába, amelyeket fűszeres tónusok és kardamom ellenállhatatlan kombinációja egészít ki. Mindezt a vanília és a borostyán meleg tónusai zárják be.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

kardamon, brazil rózsaszínű fa, kínai bors

szív

agárfa, szantálfa, vetiver

Alapillat

vanília, borostyán, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc