Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black Orchid - EDP TESZTER

Márka: Tom Ford
Black Orchid egy virágos-keleties illat nőknek: Tom Ford márka, amely azért jött létre 2006-ban a bevezetése keverék a citrom, bergamot, tályog, fekete ribizli, mandarin, ylang-ylang, jázmin és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Black Orchid egy virágos-keleties illat nőknek: Tom Ford márka, amely azért jött létre 2006-ban a bevezetése keverék a citrom, bergamot, tályog, fekete ribizli, mandarin, ylang-ylang, jázmin és gardénia. Szív virágos-gyümölcsös tónusok és alapvetően rejtőzködő tömjén, ámbra, pacsuli, vetiver, szantálfa, vanília és csokoládé.

Black Orchid illat divatos és időtálló ugyanabban az időben!

Összetétel

fej

citrom, bergamot, tályog, fekete ribizli, mandarin, ylang-ylang, jázmin, gardénia

szív

orchidea, lótusz, fűszerek, gyümölcsös

Alapillat

tömjén, ámbra, pacsuli, vetiver, szantálfa, vanília, csokoládé

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc