Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Neroli Portofino Acqua - EDT

Márka: Tom Ford
Szeretne osvětit miközben kellemes robbanás citrus? Ezután az illat neroli Portofino Acqua a márka Tom Ford jobb! Ebből jött létre 2016-ban, és úgy tervezték, mind a férfiak és a nők (uniszex).… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Szeretne osvětit miközben kellemes robbanás citrus? Ezután az illat neroli Portofino Acqua a márka Tom Ford jobb! Ebből jött létre 2016-ban, és úgy tervezték, mind a férfiak és a nők (uniszex). Egyesíti ámbra, neroli és a citrusfélék.

Összetétel

fej

limes

szív

neroli

Alapillat

ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc