Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Tommy Girl - EDT

Márka: Tommy Hilfiger
Virágos-gyümölcsös illat. A Tommy Hilfiger Tommy Girl elegáns illata az első illat sikerére épít. Egy igazi mezei virágcsokor, friss, mint a reggeli harmat a tavaszi virágzó réten. Álmodozzon Ön is a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Virágos-gyümölcsös illat. A Tommy Hilfiger Tommy Girl elegáns illata az első illat sikerére épít. Egy igazi mezei virágcsokor, friss, mint a reggeli harmat a tavaszi virágzó réten. Álmodozzon Ön is a Tommy Girl varázsaltos illatával!

Az illat 1996-ban került a piacra.

Összetétel

fej

fekete ribizli, alma, mandarin, menta

szív

hanga, lonc, ibolya, rózsa, jázmin, magnólia, liliom

Alapillat

szantálfa, cédrus

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc