Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Tommy Girl Tropics - EDT

Márka: Tommy Hilfiger
Friss nyári illat nőknek Tommy Hilfiger lány Tommy származó trópusokon. Egy forró napon kellemesen frissítő, virágos szív és egy jó kezdet. A készítmény nagyon egyszerű, de nagyon biztató. Ez áll a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Friss nyári illat nőknek Tommy Hilfiger lány Tommy származó trópusokon. Egy forró napon kellemesen frissítő, virágos szív és egy jó kezdet. A készítmény nagyon egyszerű, de nagyon biztató. Ez áll a grapefruit, narancs virág, szantálfa és pézsma.

Finom illat felfrissíti a nyár forró, mivel 2017.

Összetétel

fej

grapefruit

szív

narancsvirág, szantálfa

Alapillat

pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc