Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Touch For Men - EDT

Márka: Burberry
Kezdete óta a frissesség alig meghatározható hangok finom ibolya és a mandarin torta alig észrevehető kevert élénkítő hullámok fehér bors, ami meglágyította a finomságok a Virginia cédrus és tölgy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Kezdete óta a frissesség alig meghatározható hangok finom ibolya és a mandarin torta alig észrevehető kevert élénkítő hullámok fehér bors, ami meglágyította a finomságok a Virginia cédrus és tölgy moha. Mint erős és mély lélegzetet szaga csendben fejlődik a férfias alkímia vetiver, pézsma és a tonkabab.

Összetétel

fej

Artemisia, mandarin levelek, szirmok lila

szív

fehér bors, szerecsendió, cédrusfa Virginia

Alapillat

vetiver, tonkabab, fehér pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc