Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Touch Of Pink - EDT

Márka: Lacoste
Friss játékos és ötletes kifejezése nőies életerő. Lacoste Touch of Pink egy világos, vidám az élet kifejezése - nem pompa, csak lelkesedés elbűvölő nő, aki saját maguk és a környezetük mindig… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Friss játékos és ötletes kifejezése nőies életerő. Lacoste Touch of Pink egy világos, vidám az élet kifejezése - nem pompa, csak lelkesedés elbűvölő nő, aki saját maguk és a környezetük mindig őszinte. Úgy döntött, hogy élni az életét, és menjen utána, mi teszi őt boldoggá. Touch Of Pink egy nagy mellett a kizárólagos számos ruházati, illatok és divat kiegészítők nők és Lacoste márka továbbra is meghatározzák, és ünnepeljük a modern nő.

Összetétel

fej

kardamom, koriander, narancs

szív

lila szirmok, jázmin, sárgarépa mag

Alapillat

szantálfa, vanília, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc