Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Tresor - EDP 30 ml + testápoló 50 ml + tüsfürdő 50 ml

Márka: Lancome
A Tresor  a klasszikus illatok közé tartozik, amely a parfümök történetére jelet hagytak. Igazi legendává vált, és része a stílus örökségének, ami generációnkról generációra emlékezetünkben marad. Az… Leírás és paraméterek

Leírás

A Tresor  a klasszikus illatok közé tartozik, amely a parfümök történetére jelet hagytak. Igazi legendává vált, és része a stílus örökségének, ami generációnkról generációra emlékezetünkben marad. Az idő változik, de a nőiség örökkévaló. Tökéletes vonzereje a viharos érzelmeknek. Hiteles és gazdag érzelmek, amelyek még intenzívebbek a finom és titokzatos természetükkel.

Összetétel

fej

rózsa, barack virágok, ibolya, barack

szív

írisz, napraforgó, gyöngyvirág, jázmin

Alapillat

borostyán, szantálfa, pézsma, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc