Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Uomo The Red - EDT

Márka: Trussardi
2016-ban ő vezette be a márka Trussardi Uomo illat, a The Red. Ez a stílusos és elegáns illat tartozik fougerově-friss illat és célja minden ember számára, aki szereti a szabadságot, a szabadság, és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

2016-ban ő vezette be a márka Trussardi Uomo illat, a The Red. Ez a stílusos és elegáns illat tartozik fougerově-friss illat és célja minden ember számára, aki szereti a szabadságot, a szabadság, és nézzetek a világ kegyelem. Kényeztesse magát ebben a magával ragadó illat!

Összetétel

fej

konyak, galbánum, citrom, szerecsendió

szív

üröm, muskátli, ibolya levelek

Alapillat

tonkabab, bőr, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc