Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Up Or Down For Woman - dezodor 

Márka: Nike
„Azt mondják, hogy az ember változik év. Ha idősebb leszel, másképpen látja. Az érzések nem ugyanaz, és mit fellebbez most fog jönni később lényegtelen. Nem akarjuk élni a jövőben. Azt akarjuk, hogy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

„Azt mondják, hogy az ember változik év. Ha idősebb leszel, másképpen látja. Az érzések nem ugyanaz, és mit fellebbez most fog jönni később lényegtelen. Nem akarjuk élni a jövőben. Azt akarjuk, hogy itt élnek, és most. Egyszerűen létezik, és eszébe semmi. Mi csak eldönteni, mikor és hol kell menni. Néha úgy döntünk, magunk, és néha hagyjuk, hogy a mögöttünk úgy döntött, hogy pihenni. Szeretjük változás. Egyszer lent, az egyik emeleten. "

Összetétel

fej

bergamot, mandarin, ribizli, fehér bors

szív

Bolgár rózsa, frézia, bazsarózsa

Alapillat

pézsma, szantálfa, írisz

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc