Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Collection Extraordinaire Bois d´Iris - EDP

Márka: Van Cleef & Arpels Kód: pVA034
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A jól ismert Van Cleef & Arpels márkanév, a Bois d´Iris új illatgyűjteményét a rendkívül fényes márka Emilie Coppermann készítette. Ez a nők számára kialakított fényűző illat fás illatával varázsolja el. Alapvetően lenyűgözni fog a vetiver és a labdanum. Az illat szíve írisz, borostyán, cukor és mirha. Mindent kiegészít fás hangok, borostyán, füstölő és a vanília édes illata.

Összetétel

fej

vetiver, labdanum

szív

írisz, borostyán, cukor, mirha

Alapillat

vanília, fa, borostyán, füstölő

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Van Cleef & Arpels
Van Cleef 1925-ben született. A New Jersey-i Somerville-ből származik. Van Cleef & Arpels 1896-ban született Alfred Van Cleef és mostohaapja, Salomon Arpels kezében. Napjainkban számos parfüm kerül bemutatásra, melynek parfümjei ékszerek ihlette.
Van Cleef & Arpels
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc