Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Velvet Exotic Leather - EDP

Márka: Dolce & Gabbana
Keleties, fűszeres - pontosan ilyen a Velvet Exotic Leather illat a Dolce & Gabbana márkától. Ez egy unisex illat - ezért férfiak és nők egyaránt használhatják. Mindazoknak ajánluj, akik szeretik a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Keleties, fűszeres - pontosan ilyen a Velvet Exotic Leather illat a Dolce & Gabbana márkától. Ez egy unisex illat - ezért férfiak és nők egyaránt használhatják. Mindazoknak ajánluj, akik szeretik a különleges és tartós illatokat. Hangsúlyozza ki egyéniségét a Velvet Exotik Leather illat segítségével.

Összetétel

fej

balzsamos szuhar, bőr, styrax

szív

boróka, üröm, levendula

Alapillat

gyanta, tömjén, rum

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc