Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Velvet Pure - EDP

Márka: Dolce & Gabbana
A Velvet Pure a Dolce & Gabbana női illata. Galban, labdanum, jázmin és füge levélből áll. A narsic, sárga nárcisz, neroli és geránium szívében. Alapvetően úgy fogja érezni, hogy az orris gyökere és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Velvet Pure a Dolce & Gabbana női illata. Galban, labdanum, jázmin és füge levélből áll. A narsic, sárga nárcisz, neroli és geránium szívében. Alapvetően úgy fogja érezni, hogy az orris gyökere és a haiti vetiver. Álom, de tartsd szilárdan a lábadat a földön Velvet Pure segítségével.

Az illat 2016-ban indult.

Összetétel

fej

Galbani, labdanum, jázmin, fügefalevél

szív

nárcisz, sárga nárcisz, neroli, muskátli

Alapillat

orris gyökér, haiti vetiver

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc