Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Flower Princess - EDT

Márka: Vera Wang
A Flower Princess egy virágos gyümölcs kompozíció a nők számára, akik igazi hercegnőknek érzik magukat. Zöld borostyán jön körül a liliom és a mandarin szeletek, a rózsa, a jázmin és a mimóza szirmai… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Flower Princess egy virágos gyümölcs kompozíció a nők számára, akik igazi hercegnőknek érzik magukat. Zöld borostyán jön körül a liliom és a mandarin szeletek, a rózsa, a jázmin és a mimóza szirmai. Következtetés Virág Princess koronák értékes fa, pézsma és bársonyos gyöngy.

Ez a korlátozott kiadás 2006-ban jelent meg.

 

Összetétel

fej

borostyán, liliom, mandarin

szív

narancsvirág, jázmin, mimóza, rózsák

Alapillat

sárgabarack, borostyán, értékes fa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc