Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rock Princess - EDT

Márka: Vera Wang
A Rock Princess virág-gyümölcsös illat. A palack sötét üvegből készült, fémdarabokkal és koronával díszítve. Az édes gyümölcsök liliom, rózsa és jázmin csábító virágai borítják. A titokzatos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Rock Princess virág-gyümölcsös illat. A palack sötét üvegből készült, fémdarabokkal és koronával díszítve. Az édes gyümölcsök liliom, rózsa és jázmin csábító virágai borítják. A titokzatos következtetés a meleg kasmír fa, kókusz, pézsma és bársonyos írisz finomhangolása.

Az illat 2009-ben indult.

Összetétel

fej

őszibarack, málna, bergamott

szív

forgatni, jázmin, rózsa, liliom

Alapillat

kasmír fa, pézsma, írisz, kókusz

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc