Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Vanitas Eau de Toilette - EDT TESZTER

Márka: Versace
Röpke pillanatra a szépség elfogott egy világos és csábító illat, provokáló mind az érzékek és a képzelet. Lebeg a levegőben, ő kitartó bája gyógyszerezést a szaglás, amely annak elkészültekor egy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Röpke pillanatra a szépség elfogott egy világos és csábító illat, provokáló mind az érzékek és a képzelet. Lebeg a levegőben, ő kitartó bája gyógyszerezést a szaglás, amely annak elkészültekor egy szép valóság. Van egy teljesen új része a női ego - a legigazibb, megtestesült a parfümöt. Van Vanitas! Vanitas - valódi kapcsolat kiválasztott elem és kombinálhatók hangsúlyozva azok tökéletes harmóniában. Izgalmasan gazdag és érzéki tiare virág támogatja, és felemelt feljegyzései rózsa és a frézia és terítette érzéki ékezeteket a cédrus és a tea.

Úgy indult 2012-ben.

Összetétel

fej

rózsa, frézia

szív

tiare virág, osmanthus

Alapillat

cédrusfa, tea

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc