Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Versace Pour Femme - EDP

Márka: Versace
Versace Pour Femme egy virágos kincse lesz.  Az Versace Pour Femme illattal  egy csodálatosan frissítő pezsgős virágos  illatú világba léphetünk be, amely pézsmával,  marokkói cédrussal, bourbon… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Versace Pour Femme egy virágos kincse lesz.  Az Versace Pour Femme illattal  egy csodálatosan frissítő pezsgős virágos  illatú világba léphetünk be, amely pézsmával,  marokkói cédrussal, bourbon vetiverrel, kasmír fával és  borostyánnal van kiegészítve.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

guava, fekete ribizli, vistérie lila

szív

fehér tündérrózsa, Lotus, orchidea, jázmin, azálea

Alapillat

pézsma , marokkói cédrus, bourbon vetiver, kasmír fa, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc