Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Yellow Diamond - EDT 90 ml + tělové mléko 100 ml

Márka: Versace
Sárga gyémánt Versace tiszta, világos, virágos-gyümölcsös illat nőknek. Ez a pezsgő és erős, mint a sárga szín, de még mindig a luxus és nőies, mint a gyémánt. Elején a szag neroli, bergamott, citrom… Leírás és paraméterek

Leírás

Sárga gyémánt Versace tiszta, világos, virágos-gyümölcsös illat nőknek. Ez a pezsgő és erős, mint a sárga szín, de még mindig a luxus és nőies, mint a gyémánt. Elején a szag neroli, bergamott, citrom és körte, a szívében narancsvirág el van rejtve, tavirózsa és mimóza. Flower Heart észrevétlenül alapvetően alakult pézsma, gvajakolos fa és borostyán.

Az illat indult 2011-ben.

Összetétel

fej

neroli, bergamott, citrom, körte

szív

narancsvirág, tavirózsa, mimóza

Alapillat

pézsma, guaiac fa, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc