Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Amber Romance - testápoló

Az Amber Romance test spray kellemes és csábító keveréke a fekete cseresznyének, szantálfának, vaníliának és az édes tónusoknak. A szívillatban rejtőzik a tej, a cukor és az ámbra illatjegyei. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Amber Romance test spray kellemes és csábító keveréke a fekete cseresznyének, szantálfának, vaníliának és az édes tónusoknak. A szívillatban rejtőzik a tej, a cukor és az ámbra illatjegyei. A kompozíciót az aloé vera egészíti ki.

Borítsa be magát az Amber Romance selyem illatába, amely a Victoria Secret márkától származik.

Összetétel

Fej

kamilla, szantálfa, vanília, édes tónusok, cseresznye

Szív

tej, cukor, borostyán

Alapillat

aloé vera

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc