Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Love Addict - testpermet

A Love Addict illat a Victoria´s Secret márkától egy keleti-vaníliás és édesebb illat. A fejillatban kibontakozik az eper keveréke, ezután érezhető a mandula aromája, amelyet a tej dúsítja. Élvezzen… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Love Addict illat a Victoria´s Secret márkától egy keleti-vaníliás és édesebb illat. A fejillatban kibontakozik az eper keveréke, ezután érezhető a mandula aromája, amelyet a tej dúsítja. Élvezzen minden napot a Victoria Secret Love Addict női illattal.

2010-ben került a piacra.

Összetétel

Fej

eper

Szív

mandula

Alapillat

tej

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc