Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Secret Escape - testápoló

A Secret Escape a Victoria´s Secret márkától egy virágos, friss illat nőknek és lányoknak, akik szeretik a felfrissülést. Engedje magát elkábítani az aloé vera és a kamilla tónusaival, valamint a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Secret Escape a Victoria´s Secret márkától egy virágos, friss illat nőknek és lányoknak, akik szeretik a felfrissülést. Engedje magát elkábítani az aloé vera és a kamilla tónusaival, valamint a frézia és a guajava virág illatjegyeivel.

Összetétel

Fej

kamilla, aloé vera

Szív

frézia

Alapillat

gujávafa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc