Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Victory League - after shave

Márka: Adidas
Az Adidas Victory League kifinomult illat  egy megbízható férfinak készült,  aki hisz az egyéni teljesítményben, de ugyanakkor tudja, hogy a csapatmunka győzelemhez vezet. A bergamott, a bazsalikom… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Adidas Victory League kifinomult illat  egy megbízható férfinak készült,  aki hisz az egyéni teljesítményben, de ugyanakkor tudja, hogy a csapatmunka győzelemhez vezet. A bergamott, a bazsalikom és a frissen vágott fű szárainak frissessége a gyümölcsös-fűszeres szívillatból ered, amely levendulát, körtét és fahéj tónusait tartalmazza. Az elegáns illat egyedülálló jellegét a cédrus, a vanília és a pézsma érzéki és férfias érintése fokozza.

Az illat 2006-ban került a piacra.

Összetétel

fej

bergamot, bazsalikom, zöld tónusok

szív

körte, fahéj, levendula

Alapillat

cédrusfa, pézsma, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc