Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

VIP For Him - after shave

Márka: Playboy
Brand Playboy indít egy pár sikeres illatok férfiaknak és nőknek - VIP VIP neki és ő. Fragrance VIP For Him díszített orientális-fűszeres tónusok. Ha azt szeretnénk, hogy köpenyt a meleg tónusok… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Brand Playboy indít egy pár sikeres illatok férfiaknak és nőknek - VIP VIP neki és ő. Fragrance VIP For Him díszített orientális-fűszeres tónusok. Ha azt szeretnénk, hogy köpenyt a meleg tónusok fűszerek, ez az illat az Ön számára.

A közönség először be 2012-ben.

Összetétel

fej

bergamot, a rebarbara, rum

szív

levendula, vízi megjegyzi, alma

Alapillat

szantálfa, tonkabab, fehér csokoládé

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc