Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Visit For Man - EDT

Márka: Azzaro
Férfiasság, identitás, az erő, frissesség, fényerő, felszálláskor, a korszerűség, a mozgás, az energia az akarat. Erős és egyszerű történet, melynek gyökerei a jó a generációk közötti kapcsolatok ma.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Férfiasság, identitás, az erő, frissesség, fényerő, felszálláskor, a korszerűség, a mozgás, az energia az akarat. Erős és egyszerű történet, melynek gyökerei a jó a generációk közötti kapcsolatok ma. A történet, amely arra irányul, hogy közelednek, és ünnepeljük a erős érzelmi élményeket, hogy ossza meg a férfiak különböző generációk. Azt fejezi ki, az identitáskeresés, érzések és az öröm, akkor csatlakozzon a szaga a kölcsönösség és az egyéni tapasztalat. Vágy a tisztaság és a frissesség, amely úgy tűnik, a kilencvenes években fordul elő, hogy 20 év után a dominanciája aromás illatok.

Összetétel

fej

kardamom, szerecsendió, szegfűbors

szív

cédrusfa, guaiac fa, tömjén

Alapillat

pézsma, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc