Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cinéma - EDP

Az Yves Saint Laurent Cinéma parfüm a szépség, az öröm és a csábítás előtt tiszteleg. Egy illat, amely minden nőben felébreszti a "sztárt" , az öntudatos nőhöz szól, ahhoz a nőhöz, aki ismeri… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Yves Saint Laurent Cinéma parfüm a szépség, az öröm és a csábítás előtt tiszteleg. Egy illat, amely minden nőben felébreszti a "sztárt", az öntudatos nőhöz szól, ahhoz a nőhöz, aki ismeri vonzerejét és varázsát. Hagyja magát elbűvölni a keleti ihletésű gyümölcs illatjegyekkel és lépjen be az elegancia csodálatos világába.

Az illat 2004-ben került a piacra.

Összetétel

fej

korzikai mandarin, mandula, ciklámen

szív

arab jázmin, amarillis, bazsarózsa

Alapillat

fehér pézsma, borostyán, bourbon vanília 

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc