Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kouros Silver - EDT

Yves Saint Laurent Kouros Silver modern illata a férfiaknak. A kompozíció megnyitja az alma és a zsálya lédús árnyalatait, amelyek lassan a fás alapba lépnek. A friss tónusok szaga új energiát fog… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Yves Saint Laurent Kouros Silver modern illata a férfiaknak. A kompozíció megnyitja az alma és a zsálya lédús árnyalatait, amelyek lassan a fás alapba lépnek. A friss tónusok szaga új energiát fog adni, és stimulálja a testet és az elmét.

Az illat 2015-ben került forgalomba.

Összetétel

fej

alma

szív

zsálya

Alapillat

borostyán, fás jegyek

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc