Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Homme Libre - EDT

L´Homme Libre az Yves Saint Laurent termékcsaládból egy férfi fűszeres-fás illat. A fejillatban rejtőzik a  csillagánizs, bazsalikom, bergamott és ibolya levelek, a szívillatban megtalálható a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

L´Homme Libre az Yves Saint Laurent termékcsaládból egy férfi fűszeres-fás illat. A fejillatban rejtőzik a  csillagánizs, bazsalikom, bergamott és ibolya levelek, a szívillatban megtalálható a szerecsendió, rózsaszín bors. Az kompozíciót a  vetiver és pacsuli kombinációja zárja.

Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

csillagánizs, bazsalikom, ibolya levelek, bergamot

szív

szerecsendió, rózsaszín bors

Alapillat

vetiver, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc