Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

La Nuit De L´Homme L´Intense - EDP

Csábító illat férfiaknak Nuit De La L´Homme L´Intense Yves Saint Laurent a figyelmét keleti akkordok, hogy képviselje a férfiasság és erő. Hangok a virágok egészítik ki a vanília és a zsálya. A bázis… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Csábító illat férfiaknak Nuit De La L´Homme L´Intense Yves Saint Laurent a figyelmét keleti akkordok, hogy képviselje a férfiasság és erő. Hangok a virágok egészítik ki a vanília és a zsálya. A bázis rejtett pacsuli és tonkabab. A glasgow-i luxus szállít illat üveg borostyán színű.

Az illat indult 2015-ben.

Összetétel

fej

írisz, ibolya

szív

vanília, zsálya

Alapillat

pacsuli, tonkabab

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc