Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

M7 Oud Absolu - EDT

M7 Oud Absolu az orientális fás illat minden férfi számára vonzó. Elején Nyugtatja feljegyzései zamatos mandarin, amelyeket kiegészített pacsuli. Ritka agar fa együtt labdanum és mirhát rejtve a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

M7 Oud Absolu az orientális fás illat minden férfi számára vonzó. Elején Nyugtatja feljegyzései zamatos mandarin, amelyeket kiegészített pacsuli. Ritka agar fa együtt labdanum és mirhát rejtve a bázis és magával ragadó illat, egy nő sem tud ellenállni.

Az illat indult 2011-ben.

Összetétel

fej

mandarin

szív

pacsuli

Alapillat

agar fa, mirha, labdanum

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc