Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Manifesto - EDP

Manifesto illat Yves Saint Laurent édesebb, keleti fás illat, a lányok és a nők minden korosztály számára, akik szeretik az erősebb illat. A bevezetés a vegyes bergamot, fekete ribizli és zöld… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Manifesto illat Yves Saint Laurent édesebb, keleti fás illat, a lányok és a nők minden korosztály számára, akik szeretik az erősebb illat. A bevezetés a vegyes bergamot, fekete ribizli és zöld árnyalatok, a szív teljesen dominál és virágos jázmin ott egy liliom. A végén, bújnak fás vanília és tonkabab.

Úgy indult 2012-ben.

Összetétel

fej

fekete ribizli, zöld jegyzetek, bergamot

szív

gyöngyvirág, jázmin

Alapillat

Tonkabab, vanília, cédrusfa, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc